UTAKMICA TRIGLAV KADETSKE LIGE SRBIJE SPARTAK OFFICE SHOES – KONSTANTIN NIŠ

Mlada kadetska ekipa Spartak Office Shoes odigrala je danas utakmicu protiv košarkaškog kluba Konstantin iz Niša, utakmica je završena rezultatom:

SPARTAK OFFICE SHOES – KONSTANTIN NIŠ 81:64

Pobeda kadetske ekipe Spartaka na otvaranju takmičenja u elitnoj konkurenciji. Subotičani su odlično otvorili utakmicu (prva četvrtina 24:15),da bi gosti pre svega zahvaljujući zonskoj odbrani poveli sa 27:28. Ubrzo su se mladići u belim dresovima adaptirali na takvu vrstu odbrane gostiju, te su do kraja sve konce igre držali u svojim rukama. Najbolji kod domaćih Kojić sa 16 poena, 11 skokova, 4 asistencije, Nagulić 15 poena, 12 skokova, 3 blokade, Radojčić 14 poena, Gabrić 11, Čamprag 10. Martin Burda je imao 9 asistencija i 7 izgubljenih lopti.

Spartak Office Shoes: Mandić, Gabrić 11, Čamprag 10, Burda 3, Sokanović, Puača (c) 6, Nagulić 15, Radojčić 14, Kojić 16, Karadžić 6, Grčić, Rudinski.

Igrač Spartaka, Branislav Kojić:
Moj, a verujem i san svih ostalih drugova iz ekipe je  da igramo u Hali. Ovo igranje pred domaćom publikom nam jako puno znači. Zadovoljan sam svojom igrom, ali verujem da mogu i bolje.

Trener Spartaka, Blagoja Ivić:
Gosti su skoro 30 minuta igrali zonsku odbranu, ali smo zahvaljujući agresivnoj odbrani uspeli da se vratimo i trijumfujemo. Moja ekipa danas nije odigrala na nekom visokom nivou, potrebno je još rada na detaljima, ipak su to mladi momci. Verujem da će kako vreme bude odmicalo to izgledati sve bolje i bolje.

U narednom kolu Spartak dočekuje jednog od favorita lige, beogradsku Crvenu Zvezdu.

Snimak kompletne utakmice možete pogledati na linku ispod, a pri dnu stranice možete pronaći i galeriju fotografija sa ove utakmice.

Snimak utakmice Spartak Office Shoes – Konstantin Niš

Najavu utakmice 1.kola između Spartak Office Shoes i Konstantina koja se igrala u subotu u 14 sati u Hali sportova kao predigra seniorske utakmice između Spartaka i Proletera, najavili su trener kadeta (igrači rođeni 2005. i mlađi) Blagoja Ivić i igrač Aleksandar Puača.

Trener Blagoja Ivić:
Veliki je uspeh samo kvalifikovanje za najviši rang takmičenja u kadetskoj konkurenciji u Srbiji. To smo ostvarili u  konkurenciji tri novosadska kluba Vojvodine, Stara i NS Basketa. Sada nas protiv Konstantina očekuje debi pred domaćim gledaocima. Dobro smo radili i trenirali. Mislim da imamo dobar roster. Pokušaćemo da pobedimo. Naše ambicije u konkurenciji 12 ekipa, gde je jedno 5-6 ekipa ekstra kvaliteta, dosežu do prvih 8.

Aleksandar Puača, bek šuter:
Igramo dugo zajedno, dobro se poznajemo. Jedno novo iskustvo za nas u konkurenciji odličnih ekipa.