Interviju Srećko Sekulović sa YU ECO Televizijom

Od ove košarkaške sezone,u našem gradu muški košarkaški klub Spartak se takmiči u okviru druge košarkaške lige Srbije koja je podeljena u dve grupe.Subotički tim nalazi se u grupi Be.Početak samog šampionata doneo je novu upravu kluba,sa novim trenererom kao i igračkim kadrom krenulo se sa ciljem da se Subotička košarka vrati na mesto koje joj pripada.U jednom momentu došlo je i do promene trenera,u mesto Filipa Soceka ekipu je preuzeo Srećko Sekulović dobro poznato ime,kada je u pitanju košarka u našem gradu.

Naredni perio biće i te kako važan kako bi košarkaški klub Spartak ostvario zacrtane ciljeve u ovoj takmičarskoj sezoni. U regularnom delu prvenstva ostalo je da se odigra još četiri kola,po rečima Sekulovića ekipa je spremna i svesna šta se očekuje od nje.

Plasman u viši rang takmičenja samo je jedan od ciljeva subotičkog kluba.Pored ekipe koja se takmiči u drugoj ligi, tu su i mlađi košarkaši koji imajui svoje obaveze u okviru kadetske lige Srbije ali i ostale selekcije kluba imaju svoje sportske izazove.

izvor: YuEko