Posle trijumfa u Čačku i overenog plasmana u KLS, košarkaši će u subotu ugostiti ekipu Borca iz Zemuna.

Kao i u prethodnim utakmicama i ovaj meč dočekujemo maksimalno koncentrisani rešeni da od samog početka nametnemo naš ritam i dođemo do pobede koja nam obezbeđuje prvo mesto” – rekao je Filip Barna i pozvao publiku da bude vetar u leđa Spartakovih igrača.
Upitan za najjači utisak protekle sezone, Barna je dodao i sledeće:
Utakmica protiv Čačka 94 kod kuće nam je bila prekretnica. Uoči i posle te pobede krenula je neka pozitivna energija, svi smo se digli kao ekipa, sve je lakše išlo“.

Trener Spartaka Srećko Sekulović o subotnjem protivniku ima visoko mišljenje:
Promenili su roster, kao i trenera, igraju bolje, mlada su ekipa, dobro trče, agresivniji su. Očekuje nas jaka i ozbiljna utakmica, a kako nam je poslednja kod kuće u ovoj sezoni želimo da se pobedom oprostimo od subotičke pubilke“.
Od tri zacrtana cilja za ovu sezonu jedan je ostvaren, a i preostala dva od kako je Sekulović na klupi su na dohvat ruke:
Ušli smo u KLS gde nam je i mesto, u subotu pobedom overavamo prvo mesto, a pobedom u poslednjem kolu protiv Hercegovca bez poraza završavamo prvenstvo. Ponosan sam na igrače, transformisali smo se iz ekipe koja je bila na ivici da ne napravi ono za šta je spremana, do ekipe koja ne zna za poraz“.
Jedan od utisaka ove sezone je i poraz u Somboru od ekipe Džokera:
To je bilo jedno otrežnjenje, od tada smo počeli da se dižemo kao ekipa. Smatram da smo najbolju utakmicu odigrali protiv Čačka 94, bio je to najveći trenerski izazov za mene, imali smo i dovoljno vremena da se spremimo onako kako je trebalo“.

Utakmica 7 kola Play Off-a 2 Muške Lige Srbije Spartak Office Shoes protiv Borca iz Zemuna će se igrati u subotu 26.03.2022 u Subotici, u Hali Sportova Dudova šuma sa početkom od 17:00 časova.

Pozivamo sve sugrađane i sve naše navijače da dođu i uživaju u košarci.

Ulaz je besplatan!

Direktan prenos utakmice možete pratiti i putem linka ispod