NAJAVA 12. KOLA ADMIRAL BET KLS: SPARTAK OFFICE SHOES – SLOBODA

Utakmicu 12.kola AdmiralBet KLS protiv Slobode iz Užica košarkaši Spartak Office Shoes-a dočekuju sa nešto izmenjenim rosterom u odnosu na meč protiv Zlatibora u kojem su poraženi sa 74:79. Novi igrači su iskusni Miloš Milisavljević na poziciji pleja i dvojke, koji je i ranije nastupao za Spartak i Andrija Bojić na poziciji krilnog centra. Obojica stiču pravo igranja u nedelju protiv Slobode.

Povratnik u redove Subotičana (odigrao 84 utakmice za Spartak) Miloš Milisavljević: “Ovo je moja kuća, ovde u hali treniram preko leta kada se spremam za novi klub. Za Suboticu me vežu lepe uspomene. Bio sam član generacije (Prlja, Danilović, Sokolović) koja je uspela da vrati klub iz Prve B lige u društvo najboljih. U odnosu na tada sada je viši nivo organizacije, što je jedan od razloga što sam ovde. Smatram da mogu da pomognem da se ekipa plasira u ABA-2 ligu, kao i na završni turnir Kupa Radivoja Koraća. Mislim da imamo dobar tim i stručni štab i ako budemo radili maksimalno nadam se najboljem.

Novi igrač Spartaka Andrija Bojić: ”Zahvaljujem se klubu na izuzetnom dočeku. Od 2010. godine igram KLS ligu, sada sam prvi put u nekom vojvođanskom prvoligašu. Srećan sam što sam ovde, i otac mi je igrao u Spartaku i nosi sa sobom divne uspomene iz Subotice. Mislim da možemo da se plasiramo na prvo mesto, atmosfera je odlična, lepo se radi, poznajem dosta igrača Spartaka. Treba da radimo naporno i rezultati neće izostati.

O novim igračima šef struke Oliver Kostić je rekao da očekuje značajan doprinos na pozicijama koje pokrivaju. O nedeljnom protivniku je imao reči hvale:

Užičani su izuzetno talentovana i mlada ekipa, sposobna da pobedi svakog protivnika, ali u skladu sa mladošću, nemaju kontinuitet pobeđivanja. Veoma ih respektujemo, kao i njihovog izuzetno kvalitetnog trenera Velimira Gašića.

Na kraju je trener Kostić pozvao gledaoce da dođu u što većem broju, i pomognu renesansi subotičke košarke. „U ovom trenutku želimo samo da idemo što više ka vrhu tabele, ne razmišljamo da li će to biti prvo, drugo ili treće mesto na kraju sezone, cilj nam je da se u svakoj utakmici predstavimo u što lepšem svetlu“.
Meč je na programu u nedelju 11.decembra od 17 sati u subotičkoj Hali sportova u Dudovoj šumi.

Napomena:

Karte za utakmicu sa KK Sloboda možete kupiti u pretprodaji na sledećim lokacijama:

– Office Shoes TC Shoppi, Segedinski put br. 88 (09-21h)
– Office Shoes Subotica, Korzo br. 4 (subota od 09-20h, nedelja od 10-16h)
– Vinoteka Zvonko Bogdan 1, Matije Korvina br. 12
– Vinoteka Zvonko Bogdan 2, Rudić ulica br. 1
– Biletarnica hale sportova Dudova šuma (neposredno pred početak utakmice).

 

Obaveštavamo naše gledaoce da kupljene karte sačuvaju tokom utakmice, jer će u toku poluvremena biti organizovana igra iznenađenja.

Kupovinom karte učestvujete u finansiranju besplatnih treninga košarke za preko 600 dečaka i devojčica iz Subotice i okoline.

KK Spartak Office Shoes vam se na tome zahvaljuje.