NAJAVA 14. KOLA ADMIRAL BET KLS: SPARTAK OFFICE SHOES – DYNAMIC

Derbi 14. kola AdmiralBet lige igra se u Subotici. Sastaju se Spartak Office Shoes i beogradski Dinamik. Ekipa sa Dorćola je imala sjajan start sa 10 uzastopnih pobeda, potom su vezali dva poraza, a u poslednjem kolu protiv Slobode upisali su pobedu iako meč još nije zvanično registrovan zbog žalbe Užičana. Spartak je posle poraza u Kraljevu slavio u kupu protiv Morave i očekuje da protiv Beograđana još jednom odbrani svoj teren.


Igrač Spartaka Aleksandar Živojin Danilović koji je svojim igrama u poslednjih nekoliko mečeva zaslužio najveću minutažu u ekipi bio je kratak: “Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv odlične ekipe iz vrha tabele. Pobedom bi se zadržali u vrhu, što nam je cilj, baš kao i njima. Pozivam publiku da nas podrži jer smatram da ovaj grad zaslužuje da gleda kvalitetnu košarku.


Oliver Kostić trener Spartaka: “Dinamik je ekipa koja je dugo zajedno, spoj su iskustva i mladih talentovanih igrača. Imaju odlične individualne kvalitete, jednako dobri su kako u odbrani tako i u napadu. Moramo biti u najboljem izdanju da bismo pobedili. Oni igraju svih 40 minuta i moramo biti spremni da im odgovorimo na oba pravca terena.

Utakmica 14. kola između Spartak Office Shoes – Dynamic Balkan Bet, odigraće se u subotu 24.12.2022. sa početkom od 18:00h, u Hali sportova Dudova šuma.

Napomena:

Karte za utakmicu sa KK Dynamic možete kupiti u pretprodaji na sledećim lokacijama:

– Office Shoes TC Shoppi, Segedinski put br. 88 (09-21h)
– Office Shoes Subotica, Korzo br. 4 (subota od 09-20h, nedelja od 10-16h)
– Vinoteka Zvonko Bogdan 1, Matije Korvina br. 12
– Vinoteka Zvonko Bogdan 2, Rudić ulica br. 1
– Biletarnica hale sportova Dudova šuma (neposredno pred početak utakmice).

 

Obaveštavamo naše gledaoce da kupljene karte sačuvaju tokom utakmice, jer će u toku poluvremena biti organizovana igra iznenađenja.

Kupovinom karte učestvujete u finansiranju besplatnih treninga košarke za preko 600 dečaka i devojčica iz Subotice i okoline.

KK Spartak Office Shoes vam se na tome zahvaljuje.