SPARTAK SA ĐOKIĆEM NAPADA METALAC

Spartak i Metalac zatvaraju ovosezonsko takmičenje u KLS. Obe ekipe imaju motiv da pobedom završe sezonu.

Spartaku bi trijumf više značio obzirom da bi sigurno obezbedio plasman u ABA 2 ligu, dok bi Valjevci u slučaju poraza Zlatibora od Čačka 94, takođe postali članovi regionalnog takmičenja. U odnosu na prvi meč u Valjevu koji je završen trijumfom domaćina (bilo je 81:71), bilo je dosta promena u ekipama.
Subotičani su promenili dva trenera, dok je Metalac ostao bez najboljeg igrača Meninga ( otišao u FMP) i Dafija (Litvanija). Na bekovskoj poziciji doveden je Andreja Stevanović, nekadašnji član Partizana, a u poslednja tri kola ekipu vodi Saša Milićević, posle odlaska trenera Ratkovice.

Uoči izuzetno bitnog meča na konferenciji za medije govorili su Miloš Milisavljević i trener Vladimir Đokić.

Pouzdani bek Spartaka se zahvalio treneru Lukajiću na svemu što je uradio za grad, klub i same igrače i poželeo dobrodošlicu novom treneru. “Imali smo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu sezone i mislim da je i pored nekih prednosti koje Valjevci imaju u odnosu na nas, sve u našim rukama. Luković jeste dominantan u reketu, ali ne može jedan igrač da nas pobedi. Pozvao bih publiku da dođe i pomogne nam da ostvarimo cilj.

Vladimir Đokić je istakao da je prezadovoljan što je ponovo u Subotici, i da sada kao trener ima velike ambicije u novom projektu Spartaka. “Izazov je veliki, oduševljen sam zalaganjem igrača i organizacijom kluba. Nemamo prava na kiks i neće ga ni biti. Kvalitetniji smo kao tim i kao klub, a očekujem i da nas publika podrži!” veliki je optimista Vlada Đokić.

Treći put ove sezone Đokić će vojevati protiv Metalca. “Znamo ih dobro i igrači i ja, jednostavna je taktika. Da ne primimo koš, da budemo jako borbeni. Luković jeste dominantan, ali branićemo ga sa 5 igrača. Imaju oni još kvalitetnih igrača, ali razmišljam isključivo o mojim igračima” jasan je novi kormilar Spartaka.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji na sledećim lokacijama:
-Office Shoes TC Shoppi, Segedinski put br. 88
-Office Shoes Subotica, Korzo br. 4
-Vinoteka Zvonko Bogdan 1, Matije Korvina br. 12
-Vinoteka Zvonko Bogdan 2, Rudić ulica br. 1
-Biletarnica hale sportova Dudova šuma (neposredno pred početak utakmice).